Handicap Travel: About Andalucia Handicap Travel: Hotels in Andalucia Handicap Travel: Apart-Hotels in Andalucia Handicap Travel: Apartments in Andalucia Handicap Travel: For the Elderly Handicap Travel: Landeez Wheelchair Handicap Travel: Contact Us
 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. 1)Khogali IPE S.L.,Apdo de Correos 584 Mijas costa, Spanje,optredend als HANDICAP-TRAVEL, staat als tussenpersoon tussen cliënt en hotels met een contract met HANDICAP-TRAVEL.Een bevestigde boeking kan alleen maar rechtsgeldig zijn wanneer ten aller tijden de Algemene voorwaarden van HANDICAP-TRAVEL door de cliënt worden geaccepteerd.
  2)De vastgestelde voorwaarden gelden voor alle boekingen, onafhankelijk daarvan, of deze on-line, per e-mail, per Post, per fax of telefonisch gemaakt worden.
  3)HANDICAP-TRAVEL bevestigt de boeking met het gecontracteerde hotel in de naam van de cliënt en zend de cliënt de boekingsbevestiging met daarbij inbegrepen de algemene voorwaarden. De cliënt is legaal verantwoordelijk voor alle personen die mee reizen onder deze vastgestelde boeking voorwaarden.
  4)De verantwoordelijkheid van HANDICAP-TRAVEL is exclusief om de boeking te bevestigen. Hotels, Vluchtlijnen, Reisorganisaties etc hebben geen legale autoriteit om enige toezeggingen te maken naar de cliënt toe in de naam van HANDICAP-TRAVEL.
  5)De informatie van de hotelbeschrijvingen in de brochures en op het website zijn gebaseerd op de informatie verkregen door de hotels.HANDICAP-TRAVEL is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid hiervan. Hierbij is HANDICAP-TRAVEL ook niet verantwoordelijk voor gedrukte tekstfouten.HANDICAP-TRAVEL is als tussenpersoon op geen enkele manier verantwoordelijk voor incorrecte, niet uitgevoerde programma’s of schema’s opgesteld door HANDICAP-TRAVEL gecontracteerde hotels. Voor veranderingen,verlagingen van de service of schadevergoedingen kunnen alleen aan de gecontracteerde Hotels, Vluchtlijnen of Reisorganisaties door de cliënt worden aangevraagd.
  6)Op het moment van ontvangst van de bevestigde boeking dient een aanbetaling van 15% van het totale bedrag betaald te worden, daar HANDICAP-TRAVEL ook een aanbetaling aan het gecontracteerde hotel moet doen. Het resterende bedrag dient betaald te worden 6 weken voor de geplande vertrekdatum. De completen reisdocument zullen geleverd worden aan de cliënt na de betaling van het volledige bedrag. Voor korte termijn boekingen minder dan 6 weken voor de vertrekdatum, dient het totale bedrag onmiddellijk betaald te worden op het moment van ontvangst van de boekingsbevestiging. Zonder volledige betaling van het totale bedrag, heeft de cliënt geen rechten of aanspraak op de voorgestelde reisschema’s .
  7)HANDICAP-TRAVEL kan alleen voor prijsverandering aanvragen voor sommige zaken zoals vliegtuig prijzen, belastingen etc., als deze tussen de bevestigde boeking en de vertrekdatum 3 maanden is. HANDICAP-TRAVEL zal de cliënt direct op de hoogte brengen van enige prijsveranderingen.
  8)Veranderingen van de boekingen zijn eventueel mogelijk 30 dagen voor de vertrekdatum tegen een administratie kosten van 30 e. Aanvragen voor veranderingen van boekingen na afloop van de 30 dagen termijn, kan alleen in overweging genomen worden onder de Annulering voorwaarde van de bestaande boeking en de nieuwe boeking op dezelfde tijd. Dit geldt niet voor kleine veranderingen die alleen een lage kosten veroorzaken.
  9)Wanneer de cliënt niet in staat is het volledige reisprogramma af te maken door ziekte etc, of voor redenen waar HANDICAP-TRAVEL zich niet aansprakelijk voor kan stellen , kan de cliënt geen aanspraak doen op terugbetaling van een gedeeltelijk bedrag.
  10)De cliënt heeft ten aller tijden het recht om de boeking te annuleren voor de vertrekdatum. Dit moet 6 weken voor de vertrekdatum zijn, HANDICAP-TRAVEL zal de 15% betaling overwegen voor de gemaakte annulering kosten voor het Hotel gecontracteerd bij HANDICAP-TRAVEL. Voor annuleringen binnen een tijdsbestek van 2 weken voor de vertrekdatum zal HANDICAP-TRAVEL 60% van het totale boekingsbedrag terug vragen. In het geval van het niet op komen dagen voor de geplande vertrekdatum zonder een schriftelijke mededeling, is de cliënt verplicht het totale boekingsbedrag te betalen.
  11)Claims van de cliënt tegen HANDICAP-TRAVEL, los van de redenen daarvan, verlopen automatisch 6 weken na het terugkeren van de bevestigde boeking door HANDICAP-TRAVEL.
  12)In het geval dat een paragraaf van deze Algemene Voorwaarden niet geldig is, of wordt, blijven alle andere paragrafen geldig. HANDICAP-TRAVEL reserveert zich het recht in het geval van een rechtszaak elektronisch bewijs te gebruiken. Het rechtshuis is exclusief in Malaga ( Spanje) waar alleen het Spaanse recht geldt.
  13)Reisgidsen, verzorgers of hulpkrachten die door HANDICAP-TRAVEL zijn geïntroduceerd, hebben niet het recht of de autoriteit te accepteren of commentaren te maken in de naam van HANDICAP-TRAVEL, losstaand van de aard en de legale reden.
  14)HANDICAP-TRAVEL heeft ten aller tijden de intentie een plezierige en ontspannen vakantie aan te bieden. HANDICAP-TRAVEL gaat daarbij uit van een volledige en eerlijke informatie verstrekking van de cliënt corresponderend voor een vakantie. Informatie die gegeven wordt door de cliënt over de zwaarte van de handicap, als wel in detail gegeven informatie voor eventuele extra hulp gegeven door HANDICAP-TRAVEL. De accommodatie aangeboden door HANDICAP-TRAVEL zijn geschikt voor mindervalide cliënten naar de omvang genoemd in de hotel beschrijving van HANDICAP-TRAVEL. HANDICAP-TRAVEL kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor excursies of programma’s die niet inbegrepen zijn in de door HANDICAP-TRAVEL gemaakte boeking.
  15)HANDICAP-TRAVEL heeft ten aller tijden het recht veranderingen toe te passen in zijn Algemene Voorwaarden. Veranderingen worden schriftelijk medegedeeld en als zo dien geaccepteerd, tenzij een tegenbericht wordt ontvangen binnen een maand, vanaf de datum dat de schriftelijke verandering is gedaan.
  16)Mondeling/telefonische overeenkomsten moeten ter aller tijden schriftelijk bevestigd worden, in belang van de legale status van de boeking.

September 2004

 
  Vraagt u alstublieft ook naar onze speciale aanbiedingen! Voor langdurig verblijf en voor onze ouderen (senioren) hebben we ook de mogelijkheid om te overwinteren voor 3-4 maanden in deze o zo koude winter maanden!  
About Handicap Travel
Terms and Conditions