Handicap Travel: About Andalucia Handicap Travel: Hotels in Andalucia Handicap Travel: Apart-Hotels in Andalucia Handicap Travel: Apartments in Andalucia Handicap Travel: For the Elderly Handicap Travel: Landeez Wheelchair Handicap Travel: Contact Us
 

Wie we zijn

Khogali Independent Project Engineering is opgericht in 1988 in Duitsland en opereert sindsdien over het algemeen in Africa en het Midden Oosten, met zeer nauwe samenwerking van internationale Charity en AID organisaties om projecten te verbeteren en hulp en steun te bieden voor gehandicapten in de derde wereld landen.

Naar aanleiding van de vele aanvragen van verschillende Europese organisaties voor gehandicapten mensen, en het ontbreken van geschikte en aangepaste vakanties voor gehandicapten, heeft Khogali I.P.E S.L besloten in 1999 een bedrijf op te stichten in Spanje onder de naam HANDICAP-TRAVEL.

Na het bekijken van de eerste marketing uitslagen aangevraagd door HANDICAP-TRAVEL is aangetoond en bevestigd door de corresponderende afdelingen van de European Community Countries, dat wel als verschillende organisaties in leiding van mensen met een handicap, de aanvraag voor vakanties/recreaties speciaal in Andelucia ongelofelijk groot is.

Na een jaar van studies in Spanje zijn we zeer verheugd te kunnen bevestigen dat een zeer redelijk aantal van verschillende hotels, resorts en privé appartementen akkoord zijn gegaan met het aanpassen of veranderen van delen of gehele kamers, waardoor deze accommodaties uiterst geschikt zijn voor mensen met een handicap.

Dit gegeven heeft ons aangemoedigd meerdere vakantie resorts en hotels aan te moedigen dit voorbeeld te volgen, en we zijn nu in de posities meer dan 100 kamers en appartementen aan te bieden die perfect geschikt zijn voor gehandicapten mensen die allerlei extra soorten hulp nodig hebben, reizend met hun eigen rolstoel of een rolstoel moeten huren bij hun vakantie bestemming.

In de tussentijd zijn we al begonnen met de eerste vakanties te boeken aan de Costa del Sol en zijn hun DROOM VAKANTIES de bevestiging voor een juiste weg vooruit naar de toekomst.

Het jaar 2004 is het JAAR om te gaan genieten!

 
  Vraagt u alstublieft ook naar onze speciale aanbiedingen! Voor langdurig verblijf en voor onze ouderen (senioren) hebben we ook de mogelijkheid om te overwinteren voor 3-4 maanden in deze o zo koude winter maanden!  
About Handicap Travel
Terms and Conditions