Handicap Travel: About Andalucia Handicap Travel: Hotels in Andalucia Handicap Travel: Apart-Hotels in Andalucia Handicap Travel: Apartments in Andalucia Handicap Travel: For the Elderly Handicap Travel: Landeez Wheelchair Handicap Travel: Contact Us
 

Reserverings Formulier

Helaas zijn wij niet in staat personen te boeken met een zeer zware geestelijke handicap. Zoud u alstublieft dit gehele formulier in willen vullen, daar sommige slaapkamers beter geschikt zijn voor de vorm van de handicap.

Naam:
Adres:
Tel. No. Huis:
Tel. No. Kantoor:
Email:
Fax:
Aantal kamers gewenst:
Aantal Volwassenen:
Aantal kinderen:
   
Zwaarte van de handicap:
Aantal rolstoelen:
daarvan elektrisch:
Sonstige:
Huur rolstoel gewenst:
Lift/ commode/ kinderbed :
   
Naam van Hotel/Appartementen/ Resort:
Dag van aankomst:
Dag van vertrek:
Vertrek Vliegveld:
Vluchtnummer:
Aankomst tijd:
Verdere opmerkingen:

Als u uw vluchtgegevens nog niet heeft, of deze zijn veranderd, laat dit ons onmiddellijk weten. Als u een speciaal dieet volgt, stuurt u ons dan een volledig verslag hiervan samen met het reservering formulier. Mocht er nog extra informatie zijn die belangrijk is voor ons om te weten, zorgt u dan dat deze informatie aan ons vermeldt wordt.

Belangrijk: daar wij geen verzorging van een zuster kunnen verlenen, is het zeer belangrijk dat als dit gewenst is, u daar zelf voor zorgt.

Wij verzoeken u dringend voor een goede reisverzekering te zorgen!

 
  Vraagt u alstublieft ook naar onze speciale aanbiedingen! Voor langdurig verblijf en voor onze ouderen (senioren) hebben we ook de mogelijkheid om te overwinteren voor 3-4 maanden in deze o zo koude winter maanden!  
About Handicap Travel
Terms and Conditions