Handicap Travel: About Andalucia Handicap Travel: Hotels in Andalucia Handicap Travel: Apart-Hotels in Andalucia Handicap Travel: Apartments in Andalucia Handicap Travel: For the Elderly Handicap Travel: Landeez Wheelchair Handicap Travel: Contact Us
 

LANDEEZ

ALL TERRAIN ROLSTOEL

De introductie van de LANDEEZ, de all-terrain en strand rolstoel, die de levens van mensen over de hele wereld verandert. Tot nu toe, konden rolstoelen niet over de meest mooie stranden, parken en terreinen gaan. Dank zij de LANDEEZ all-terrain rolstoel is dit nu totaal veranderd.Click For Larger Images

De LANDEEZ all-terrain en strandrolstoel is speciaal ontworpen om mensen die rolstoelgebruiker zijn dichter in contact met de natuur te brengen. De LANDEEZ kan gemakkelijk over zand, sneeuw en gravel. De zachte plastic pneumatice wielen kunnen bijna alle weg oneffenheden aan en daardoor een verrassende comfortabele rit bieden.

Als u met de auto rijst, kan de LANDEEZ, zonder moeite in secondes in de achterbak geplaatst worden.

Of het nu een dag aan het strand is, een oceaan of meer blik, een uitstapje aan je favoriete nationale park, of een dagje uit op een sneeuwerige dag, de LANDEEZ is de ideale manier om de wonderen van de natuur te zien en mee te maken.

De LANDEEZ all-terrain rolstoel biedt u de mogelijkheid om de activiteiten buitens deur aan te moedigen, wat uiteraard weer zeer positief is voor uw gezondheid. Het biedt u de mogelijkheid aan om meer deel te nemen aan sociale activiteiten!

.... Met de LANDEEZ all-terrain rolstoel, kunt u weer van de natuur en zijn kleine dingen genieten!

 
  Vraagt u alstublieft ook naar onze speciale aanbiedingen! Voor langdurig verblijf en voor onze ouderen (senioren) hebben we ook de mogelijkheid om te overwinteren voor 3-4 maanden in deze o zo koude winter maanden!  
About Handicap Travel
Terms and Conditions