Handicap Travel: About Andalucia Handicap Travel: Hotels in Andalucia Handicap Travel: Apart-Hotels in Andalucia Handicap Travel: Apartments in Andalucia Handicap Travel: For the Elderly Handicap Travel: Landeez Wheelchair Handicap Travel: Contact Us
 
Voor meer informatie, klikt u op de foto of text.  

Hotel BEATRIZ PALACE & SPA **** Sup.

Het nieuwe hotel BEATRIZ PALACE&SPA****, is net geopend in april 2004, het is gelegen op een prive gebied met direct toegang tot het privť-strand naast Fuengirolas Sohail kasteel van de 21 eeuw. Het is gemakkelijk te bereiken via de Nationale snelweg N-340 en is ongeveer 20min van het vliegveld in Malaga en 5 min van het centrum Fuengirola.

Meer Informatie

CONFORTEL FUENGIROLA

Welkom tot de luxe en schoonheid van het geheel nieuw confortel fuengirola! Het hotel net geopend in 2005. met de meest vernieuwde faciliteiten heeft als ontwerp een atmosfeer gecreŽerd waarin u de rust en ontspanning voelt.

Meer Informatie

CONFORTEL ISLANTILLA, Beach & Golf Hotel

Confortel staat in het moderne Islantilla, met uitzicht over de zee, en net 20 kilometer van de Portugese grens en 125 kilometer van Seville vandaan. Bezoekers kunnen heerlijke genieten van de comfortabele en moderne omgeving. U kunt deze schitterende omgeving, die bestaat uit uitgestrekte stranden, ook gebruiken als vertrekplaats om andere schitterende plaatsen te bezoeken, zoals de bergen van de Sierra de Arcena, en het natuur park Donana National park, de Monastery van de La Rabida, Grotten van Wonders en de Hermitage van de Virgen del Rocio, dit is om maar een paar plaatsen te noemen.

Meer Informatie


CASTILLO VERDE

CASTILLO VERDE is een landhuis dat ligt naast Benajarafe, 40 km ten oosten van Malaga en ongeveer 1.5 km van het strand af. Dit nieuw gebouwde landhuis, dat gemanaged wordt door Zwitsers, biedt 3 kamers aan die toegankelijk zijn voor personen in een rolstoel, 4 standaard kamers en een studio die ook rolstoel toegankelijk is.

Meer Informatie

M O N T A N A S O L

MONTANA SOL is een vakantie villa met de beschikbaarheid voor 16 personen en is speciaal geschikt om aan de behoefte te voldoen van mensen in een rolstoel of die zijn belemmerd in hun bewegingsmogelijkheid, en ook voor hun hun families en vrienden. U verblijf is Full Board, wat betekent dat ontbijt,lunch en diner is inbegrepen. Ook inbegrepen is het ophalen bij aankomst op het vliegveld, locale uitstapjes, allen met een speciaal aangepaste busjes.

Meer Informatie

 
  Vraagt u alstublieft ook naar onze speciale aanbiedingen! Voor langdurig verblijf en voor onze ouderen (senioren) hebben we ook de mogelijkheid om te overwinteren voor 3-4 maanden in deze o zo koude winter maanden!  
About Handicap Travel
Terms and Conditions