Handicap Travel: About Andalucia Handicap Travel: Hotels in Andalucia Handicap Travel: Apart-Hotels in Andalucia Handicap Travel: Apartments in Andalucia Handicap Travel: For the Elderly Handicap Travel: Landeez Wheelchair Handicap Travel: Contact Us
 

ANDALUSIE - COSTA DEL SOL

Andalusie is meer dan alleen stranden en disco’s van Marbella en Torremolinos. Al-Andalus, zoals de Moren dit deel van Spanje noemden, biedt de reiziger de indrukwekkende moskee van Cordoba, het majestueuze Albraham van Granada, de met sneeuw bedekte toppen van Sierra Nevada, het Nationale Park Donana en de bruisende stad Sevilla.

Click For Larger Images

Het is de streek waar Feniciers en Iberiërs, Visigoten en Romeinen, Moren, Joden en Christenen hun sporen hebben achtergelaten. Andalusie is uniek en spreekt vele reizig(st)ers tot de verbeelding. De reiziger kan 14 verschillende natuurparken bezoeken, verborgen stranden van de Cabo de Gata, de meest verlaten gebieden van de Sierra Morena en het hart van Los Alcornocales.

Daarbij biedt Andalusie buiten de altijd schijnende zon, bruisende fiestas, tablaos flamencos en uiteraard de uitgebreide heerlijke gezonde keuken. De keuken is talrijk en kleurrijk, met heerlijke tapas die veranderen per gebiedt, de onvergetelijke olijfolie die natuurlijk ondenkbaar is uit de Spaanse keuken. Om maar een idee te geven: de Jamon iberico, de tortillita, de gambas calamaris, chorizo, sardinas etc.

Andalusie heeft een schat aan verborgen en verrassende dorpjes. Je moet het meegemaakt hebben !

 


 
  Vraagt u alstublieft ook naar onze speciale aanbiedingen! Voor langdurig verblijf en voor onze ouderen (senioren) hebben we ook de mogelijkheid om te overwinteren voor 3-4 maanden in deze o zo koude winter maanden!  
About Handicap Travel
Terms and Conditions